Vuelta 2017 live stream online kijken – Ronde van Spanje 2017. De Vuelta 2017 start op zaterdag 19 augustus met een ploegentijdrit in de Franse stad Nimes . Op voorhand lijkt het een strijd te gaan worden tussen de ‘grote 2’. Froome zal na de Tour de France zege ook de dubbel met de Vuelta willen pakken, maar dit zal een zware klus worden. Vicenzo Nibali heeft even ‘rust’ gehad en dus is de haai van Messina weer opgeladen voor een grote ronde. Andere mannen die voor een goed klassement zullen gaan zijn: Aru, Contador, Uran en Bardet.

VUELTA 2017 LIVE STREAM GRATIS ONLINE KIJKEN!

Wil je de etappe live volgen met een gratis online live stream dan ben je hier op de juiste adres. Naast de televisie uitzendtijden van Sporza, de NOS en Eurosport is ook de livestream van de Vuelta 2017 op internet erg populair. Of je nu etappe 1, etappe 2 of etappe 3 wilt kijken, Cricfree.net zendt bijna elke etappe uit via live stream op je computer zodat je niks meer hoeft te missen van start tot finish. Ook kun je procyclinglive in de gaten houden. Zij posten dagelijks een link naar de free online Vuelta  2017 live stream. Maar soms begint de live stream pas met de uitzending wanneer er ook tv beelden zijn. Daarom is de live stream niet altijd vanaf het begin van de ‘stage’ erbij. De website van de NOS heeft ook elke dag een Ronde van Spanje 2017 livestream.

vuelta 2017 live stream

De Vuelta 2017 op televisie.

De Vuelta geniet doorgaans veel minder aandacht op televisie dan de Tour de France met de Avondetappe 2017, Tourjournaal of Vive Le Velo. Toch zal Eurosport verreweg het meest beeld laten zien van de Vuelta 2017. Dagelijks wordt de etappe live op televisie uitgezonden rond het middaguur.

Op televisie zijn alle etappes volledige te bekijken via enkele Spaanse zenders. Op Eurosport, NOS en Sporza hiermee meegaan is nog niet duidelijk. Het uitzendschema van de oproepen is nog niet bekend gemaakt.

Vuelta 2017 live stream

Op internet kunt u ook gebruik maken van de diverse gratis online live stream. De Vuelta 2017 live stream is online terug te vinden op diverse kanalen. Ook kunt u de Eurosport player downloaden of de livestream bekijken via procyclinglive.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone