De Tour de France 2017 start op zaterdag 1 juli. Op voorhand lijkt het een strijd te gaan worden tussen de ‘grote 2’. Toch staat Richie Porte bij de bookmakers nu genoemd voor de kleine Colombiaan Nairo Quintana. Dit waarschijnlijk omdat Quintana al de Giro d’Italia in zijn benen heeft. Voor Contador zou het wel eens zijn laatste Tour kunnen worden, Froome weet wat het is om te winnen en Quintana wil nu eindelijk ook wel eens een keertje toe slaan.

TOUR DE FRANCE 2017 LIVE STREAM GRATIS ONLINE KIJKEN!

Wil je de etappe live volgen met een gratis online live stream dan ben je hier op de juiste adres. Naast de televisie uitzendtijden van Sporza, de NOS en Eurosport is ook de livestream van de Tour de France 2017 op internet erg populair. Of je nu etappe 1, etappe 2 of etappe 3 wilt kijken, Cricfree.net zendt bijna elke etappe uit via live stream op je computer zodat je niks meer hoeft te missen van start tot finish. Ook kun je procyclinglive in de gaten houden. Zij posten dagelijks een link naar de free online tour de france 2017 live stream. Maar soms begint de live stream pas met de uitzending wanneer er ook tv beelden zijn. Daarom is de live stream niet altijd vanaf het begin van de ‘stage’ erbij. De website van de NOS heeft ook elke dag een Tour de France 2017 livestream.

live streamDe Tour de France 2017 op televisie.

De NOS pakt komend jaar uit met de Avondetappe 2017. Herman van der Zandt en Dione de Graaff zullen de presentatie opzich nemen. Het Tourjournaal is dagelijks vanaf 19.30 te zien op de NOS. De vlaamse omroep VTR komt opnieuw met Vive le Velo. EUrosport zendt op 29 juni de ploegenpresentatie uit en daarna verzorgen ze alle etappes.

RTL7 komt na een jaar afwezigheid weer op de Tour du Jour. Dagelijks is dit programma te zien vanuit Breda van 8 tot 9 uur. L1 maakt met Tour de L1mbourg haar debuut voor een programma rondom de Tour de France.

Op televisie zijn alle etappes volledige te bekijken via de Franse zenders. Op Eurosport, NOS en Sporza hiermee meegaan is nog niet duidelijk. Het uitzendschema van de oproepen is nog niet bekend gemaakt.

Tour de France 2017 live stream

Op internet kunt u ook gebruik maken van de diverse gratis online live stream. De Tour de France 2017 live stream is online terug te vinden op diverse kanalen. Ook kunt u de Eurosport player downloaden of de livestream bekijken via procyclinglive.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone