Contador: “Ik kan nog steeds de Tour de France winnen”.

Contador: “Ik kan nog steeds de Tour de France winnen”.

contadorAlberto Contador heeft in de media aangegeven nog altijd de Tour de France te kunnen winnen. El Pistolero maakte dit seizoen de overstap van Tinkoff naar Trek-Sagafredo. Deze ploeg zou de juiste omstandigheden moeten hebben om in juli toe te slaan. “Ik kan nog steeds de Tour de France winnen”.

De vorige jaren ging het niet bepaald van een leien dakje in de Ronde van Frankrijk. In 2014 leek Contador opweg naar de eindwinst toen een beenbreek een einde maakte aan zijn aspriraties. Ook de afgelopen jaren kwam hij meerder e keren in aanraking met het asvalt waardoor hij het podium nog kon halen. “Het is simpel: ik wil terug naar Frankrijk en ik wil daar winnen”.

Contador zal bij de start in Dusseldorf vergezelf worden door Bauke Mollema als meesterknecht. Contador ziet de Ronde van Frankrijk 2017 met veel vertrouwen tegenmoet. “Het is een groot, gebalanceerd team, dat genoeg potentie heeft om deze uitdaging aan te gaan.” Alberto Contador zal zijn seizoen starten in Spanje tijdens de Ruta del Sol.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *